Door mijn natuurlijke interesse en passie voor sport en gezondheid heb ik mezelf ontwikkeld binnen deze wereld. Dat heeft zich omgezet in een breed scala aan ervaring, onderzoekswerk en opleidingen.

Waar ik ben begonnen als Personal Trainer heb ik mij al snel ontwikkeld tot de Holistische gezondheid en alles wat daar mee te maken heeft.

Tijdens het werk als Personal Trainer kwam ik er al snel achter dat er meer is dan alleen het fysieke lichaam. Wij als mens zijn een Holistisch geheel dat bestaat uit een lichaam, emoties en een ziel.

Door mijn persoonlijke reis en ontwikkeling heb ik zelf ondervonden wat Holistische gezondheid betekent, en dat pas ik dagelijks toe.

Het is net als met trainen, wat je dient te beoefenen om beter te worden. Het is als een proces waarbij je elke dag een stapje zet, en het beter leert beheersen.

Het is mijn missie om jou in alle aspecten te laten groeien voor een gelukkiger, gezonder en bewuster leven.

Holistisch Personal Training & Coaching…

Tijdens de Holistische Personal Training & Coaching sessies zal er gewerkt worden vanuit de buitenkant en de binnenkant. Mentale problemen hebben effect op het lichaam en lichamelijke problemen hebben effect op de gemoedstoestand en gedachtegang.

Om een optimale Holistische gezondheid te bereiken dient elk aspect behandeld te worden waarvan de spijsvertering ofwel ‘gut health’ ook enorm belangrijk is.

De darmen sturen informatie door naar de hersenen die uiteindelijk voor een groot deel bepalen hoe jij je voelt.

Omdat veel mensen rondlopen met een slechte spijsvertering en daar geen idee van hebben is het mijn taak om het bewustzijn van dit probleem te vergroten zodat de klant van diverse klachten af zal raken.

Mentale en psychische klachten zijn vaak te linken aan de darmen. Zoals je begrijpt; alles is met elkaar verbonden.

Er bestaat een directe relatie tussen de gezondheid en je spijsvertering, hoe je er uitziet, hoe je jezelf voelt en hoe je lichamelijke prestaties zijn.

De Holistische Training & Coaching sessies hebben velen klanten van fysieke, mentaal – emotionele klachten afgeholpen. Met een Holistische aanpak behandel ik het geheel wat zorgt voor optimale groei en ontwikkeling.

Ben jij er klaar voor om aan jouw Holistische gezondheid te werken? Wil je jezelf ontwikkelen en verbeteren? Structuur en gemotiveerd worden? Het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen ofwel een stok achter de deur?

Neem dan nu contact op.

GECERTIFICEERD

  • Sport en Bewegen
  • Fitvak A
  • Overload Worldwide T.O.P. A
  • Overload  Personal Hormonal Profiling
  • Holistic Movement Coach
  • Orthomoleculair Adviseur SOHF

Robert van Velzen

Holistisch Personal Trainer & Coach